Honlap címe

 

  60 perc...   90perc...

 

Az ayurvédikus masszázs nem más, mint egy olyan - Indiából származó - az embert holisztikus gondolkodásmóddal kezelő masszázsterápia, mely az ősi Ayurvédikus tanításokból töltekezik.

Lényege, hogy a masszázsra érkező vendég személyiségtípusának megállapításával (egy rövid beszélgetés segítségével) a számára megfelelő masszázsban részesüljön. Az Ayurvéda alaptétele ugyanis, hogy minden ember más, így mindenki egyedi törődést igényel. A masszázs során a személyreszabottságot az egyedi olajhasználat biztosítja. Az olajat nem hidegen, hanem kellemes hőmérsékletre melegítve csorgatjuk a páciensre.

Alapjában véve körkörös, simító ,dörzsölő mozdulatokból áll, amelyek nem csak az izmok ellazulását segítik elő, hanem kiegyensúlyozzák az ötféle prana áramlását a meridiánokon, vagyis vitális csatornákon keresztül. A különböző ayurvédikus testtípusokra használt olajok tehát harmóniába hozzák az adott személyiségtípust mind fizikailag, mind mentálisan. Nem csoda, hogy az ayurvédikus masszázs végeztével vendégeink testileg, lelkileg jobban érzik magukat, harmóniába kerülnek önmagukkal és ez segítségükre lesz a környezettel való egyensúly kialakításában is.

Az Indiai ayurvédikus a masszázs célja:
A cél legfőképpen a test megnyugtatása, a vérkeringés serkentése. A masszázshoz használt olajok kellemes hőmérsékletre vannak felmelegítve, természetesen illóolajok kellemes illata is párosul a masszázs mellé. A masszázs során, az izmokat kellemesen átdolgozzuk lágyabb technikával. A lelket pedig stressz mentes állapotba hozzuk. A meleg, aromaterápiás olajok segítenek a teljes relaxáció elérésében.


Milyen hatást váltunk ki Indiai ayurvédikus   masszázzsal?

A betegségek kezelésében lehet a segítségünkre,de még  útmutatást is ad az egészségünk megőrzéséhez és az emberi élet teljessé tételéhez . Fő célkitűzése a test - a szellem- és a lélek egységének és harmonikus működésének helyreállítása. A gyógynövényolajos testmasszázs, lendületbe hozza a nyirok és vérkeringést így aktiválja a test anyagcsere folyamatait. A test izmainak ellazulása és az elme meditatív állapotba kerülése kiegyensúlyozza az idegrendszer működését.

 

 

        Bejelentkezés szükséges!