"Tartsd formában a tested! Hogy miért?Mert a tested hatással van a viselkedésedre. Az izmaid hatással vannak a hangulatodra és a motiváltságodra. A fizikai valód hatással van a lelkire."

 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
.
Kérjük figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, annak érdekében, hogy megértse, hogy hogyan kezeljük a személyes adatait és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait.
A BELLA masszázs adatkezelőként tiszteletben tartom mindazon személyek magánszféráját, akik számára személyes adatot adnak át és elkötelezett ezek védelmében. Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelet (679/2016 sz. rendelet, a továbbiakban: GDPR) 13. cikke alapján az alábbi kötelező tájékoztatást adom:
.
Az Adatkezelő adatai:
.
Cégnév: BELLA masszázs
Székhely:8638 Balatonlelle, Vasút utca 26
Weblap:www.bellamasszazs.hu
Kapcsolattartás:Bakyné Pápa Bernadett
Telefon:0630/850-5295
E-mail:bellamasszazs5@gmail.com
.
Adatvédelmi Tisztviselő: az adatkezelő a GDPR 37. cikke alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére
Adatvédelmi kérelmek: amennyiben bármilyen kérése vagy kérdése van az adatkezeléssel kapcsolatban, kérelmét postai úton vagy elektronikusan az alábbi címekre küldheti: XX. Válaszainkat késedelem nélkül, de legfeljebb 30 napon belül küldjük az Ön által kért címre.
Adatfeldolgozás: adatfeldolgozó igénybevétele nem történik.
Külföldi adattovábbítás: nem történik külföldre továbbítás.
.
1. Adakezelési céljaink
Masszázs, (XX más, pl. fizikai közérzetet javító szolgáltatás) nyújtásához kapcsolódóan a szolgáltatást igénybevevőinek adatait jogi kötelezettség teljesítése és ügyfélkapcsolat fenntartása céljából kezeljük.
.
2. Jogalapok az Ön személyes adatainak felhasználáshoz
.
Az Ön személyes adatainak használatát az alábbiak alapozzák meg mint jogalapok:
a) az Ön személyes adatának használata ahhoz szükséges, hogy a számviteli jogszabályoknak megfelelő számlát kiállítsuk. Jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont
b) telefonszámára, keresztnevére, (XX e-mail címére) kizárólag időpontegyeztetés céljából van szükség. Jogalap: GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont. Hozzájárulását a telefonszám, keresztnév, (XX e-mail cím) megadásával adja meg. Amennyiben ezeket nem adja meg, a szolgáltatást nem tudja igénybe venni.
.
3. Az adatkezelés időtartama
.
A számlákat jogi kötelezettség miatt legalább nyolc évig megőrizzük.
A kapcsolattartás céljából megadott adatokat évente töröljük / biztonságos módon megsemmisítjük. Visszatérő vendégeink esetében a kapcsolattartási adatokat a kapcsolat fennállásáig, és azt követő egy évig őrizzük meg, majd biztonságos módon megsemmisítjük.
.
4. Érintett jogok
.
A személyes adataihoz kapcsolódóan Önnek a jogszabályban meghatározott jogai vannak. Amennyiben ezekhez kapcsolódóan további információt szeretne kapni, vagy bármelyikkel élni kíván, bármikor kapcsolatba léphet velünk.
Érintetti jogok:
a) hozzáférés, az Önre vonatkozó általunk kezelt adathoz;
b) amennyiben egy adat elavult vagy helytelen, ennek kiigazítása;
c) az Önre vonatkozó általunk kezelt adat törlése, ez a jog kizárólag a kapcsolattartási adatokra vonatkozik; 
d) az adat kezelésének korlátozása;
e) az Ön személyes adatának direkt marketing célokra való használatának megtiltása;
f) személyes adatainak harmadik személy szolgáltató számára történő átadása, vagy ennek megtiltása; 
g) bármely Önre vonatkozó általunk kezelt személyes adatról másolat adása; vagy
h) tiltakozás a személyes adatok általunk történő használata ellen.
.
5. Jogorvoslati tájékoztatás
Magyarországon az adatvédelmi felügyeleti hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) ugyfelszolgalat@naih.hu.
Bírósági út: az adatvédelmi perek elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.
 

A tájékoztató elkészítésében segítséget nyújtott: 
Dataprotection.eu Kft.
web: www.dataprotection.eu
facebook: http://www.facebook/,com/dataprotectioneu
e-mail: info@dataprotection.eu

 

 

Adatkezelések nyilvántartása :