Honlap címe

 

Mit kell feltétlenül jelezni időpont foglalásakor?

Kérem, már telefonos foglaláskor tudassa, ha valamilyen komolyabb egészségügyi problémája van, esetleg orvosi kezelés alatt áll. Ettől is függhet ugyanis, hogy lehet-e Önt masszírozni, vagy sem.


Hogyan és meddig mondhatja le a foglalását? Vagy van lehetőség időpont-módosításra is?

Kérem, ha bármilyen okból nem felel meg a már lefoglalt időpont, legalább 24 órával korábban, telefonon jelezze azt. Természetesen a foglalt időpont - szintén legalább 24 órával korábban - módosítható!
 
Lehet-e enni vagy inni masszázs előtt?

Próbáljon meg nem enni a kezelést megelőző legalább egy órában, de üres gyomorral se jöjjön; érdemes kezelés előtt 2-3 órával könnyű ételt fogyasztani. Igyon sok vizet a kezelés előtt és a kezelés után, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a méregtelenítés folyamata elkezdődik. Ez a folyamat akkor teljesül be, ha a méreganyagokat szervezete ki tudja üríteni, ezért igyon sok vizet.


Hol lehet parkolni?

Parkolni lehet az üzlet előtt .


Mi történik, ha elkésik?

Abban az esetben, ha késve érkezik, és a masszázst nem tudom  időben elkezdeni, az idő az Ön masszázsának idejéből veszik el. A többi ügyfél érdekében ugyanis a masszázst az előre kalkulált időben be kell fejezni. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú masszázs árát kell kifizetnie. Természetesen, ha van rá lehetőség, max. 10 percet tudok várni a kezdéssel. Kérem, ha már tudja, hogy késni fog, telefonon mindenképpen jelezze!


Mennyire kell levetkőzni? És ha szégyenlős vagyok?

A masszázsalany számára az alsónemű viselése kötelező a teljes masszázs időtartama alatt (kivéve egyes testtájak kezelése esetén, kizárólag a feltétlenül szükséges ideig). A nem masszírozott testtájak törülközővel folyamatosan takarva vannak.


A masszázs alatt csendben kell-e maradni?

Sokan félnek megkérdezni, pedig jó tudni: mivel a masszázs Önért van, az Ön javát szolgálja, az a lényeg, hogy Ön jól érezze magát. Sokan kellemetlennek gondolják, ha nem beszélgetnek masszázs közben - pedig nem az. Vagyis, ha csendben relaxálna, jelezze nekem nyugodtan, és egy szót sem fogok szólni. Ha beszélgetne közben, vagy kérdései vannak: beszélgetni és válaszolni fogok. Ha a kedvenc zenéjét szeretné hallgatni közben, és magával hozta CD-n vagy pendrive-on: azt fogjuk hallgatni.


Jelezzem-e a masszőrnek, ha túl erősen masszíroz, vagy azt, ha én erősebb masszázsfogásokat szeretnék?

Természetesen szóljon, jelezze! Ha a kezelés alatt bármilyen kellemetlen, erős fájdalmat vagy más kényelmetlenséget érez, azt azonnal jelezze, hogy a masszázs erőssége a komfortérzetének mindenkor megfelelhessen.Természetesen a Trigger-pont masszázs kivéve.


Hogyan tudok fizetni?

A szolgáltatás ára a masszázs befejeztével fizetendő. Jelenleg készpénzes, fizetésre, illetve ajándékutalvány beváltására van lehetőség. . Ajándékkártya érvényességi ideje a vásárlástól számított 60 nap. A beváltási határidőt az ajándékkártyán jól látható helyen találja. Kedvezmény kupon csak készpénzes fizetésnél használható, egy masszázshoz egy darab kupon. A kedvezménykupon felhasználása más akciókkal és kedvezményekkel nem vonható össze.


Erotikus masszázst vállal?

Erotikus és szexuális jellegű masszázst nem vállalok! A fizikai, verbális, illetve szexuális jellegű fenyegetettség – súlyosságától függően – rendőrségi feljelentést vonhat maga után!