"Tartsd formában a tested! Hogy miért?Mert a tested hatással van a viselkedésedre. Az izmaid hatással vannak a hangulatodra és a motiváltságodra. A fizikai valód hatással van a lelkire."

 1 kezelés /1 testrész 30 perc

(derék-has)

(comb)

(csípő-fenék)

 

Mi is az ultrahangos mélymasszázs?

1. visszaállítja a bőr rugalmasságát, széppé és fiatalossá teszi azt

2. a nyirokkeringés intenzívebbé válhat

3.  a bőr vízfelvevő képessége nőhet

4. eredményes lehet a cellulitiszes bőrkezelésére: alakformálás

5.  mélyen tisztít, a pórusok összehúzódnak, csökken a pattanások kialakulásának esélye.

Az ultrahangos mélymasszírozó készülék megsokszorozhatja a kozmetikai- és gyógyhatású krémek eredményességét, így sokkal látványosabb és gyorsabb eredmény érhető el. Az ultrahangos masszázs használható: arcra, karra, lábra és a test egyéb pontjaira.

 

 A masszázs által a vibráció okozta hőképződés fokozza a vérkeringést és gyorsítja az anyagcserét, eltávolíthatja a zsírsejteket és a salakanyagot, így szép, egészséges, feszes bőrt biztosíthat. 

A mélymasszázs által az ultrahang hullámok akár 4-6 cm mélyen is képesek behatolni a kötőszövet alsó rétegeibe, ahol hőt gerjesztenek. A hő hatására az erek kitágulnak, és felgyorsul a véráram. A felgyorsult véráram szállítja a sejtek számára szükséges oxigént és tápanyagot, valaminteltávolítja a sejtekben felhalmozódott salakanyagokat.

A kötőszövetekben létrehozott hő fellazíthatja a lerakódott, nehezen oldódó zsírokat. Így alakformálás, szépségápolás, bőrápolás területén nagy hasznát lehet venni.

A kezelés  során egy Lady Stella CaviComplex Slim Contour Zsírbontó ultrahang gélt beviszem,majd  cellulit kefével átmasszírom.
Eredmény 1 heti kezeléssel várható ami 3 alkalmat takar.

Ez egy kiegészítő kezelés otthoni sporttal illetve 2 literes vízfogyasztással egybekötve.